top of page

Kom met ons dansen en ontdek het plezier van beweging met Hoomrun Dance Studios.
Introductie:

Ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om fit en gezond te blijven? Houd je van dansen en wil je nieuwe bewegingen en stijlen leren? Kijk dan niet verder dan Hoomrun Dance Studios! Onze studio biedt een breed scala aan danslessen voor mensen van alle leeftijden en niveaus. Of je nu een beginner bent of een ervaren danser, wij hebben de perfecte les voor jou.


Lichaam:

Bij Hoomrun Dance Studios zijn we trots op het aanbieden van hoogwaardige dansinstructie in een ondersteunende en gastvrije omgeving. Onze ervaren instructeurs zijn gepassioneerd over dans en toegewijd om je te helpen je doelen te bereiken. Wij bieden een breed scala aan lessen, waaronder:


Hip Hop

Hip Hop is een dynamische en energieke dansstijl die elementen van streetdance, funk en urban culture combineert. Onze hiphop lessen worden gegeven door ervaren instructeurs die je de nieuwste moves en stijlen leren. Je leert hoe je moet grooven, knallen en locken op de maat van de muziek, terwijl je ook je uithoudingsvermogen verbetert.Modern

Hedendaagse dans is een moderne en expressieve dansstijl die elementen van ballet, jazz en moderne dans combineert. Onze hedendaagse lessen worden gegeven door ervaren instructeurs die je door een reeks bewegingen en technieken leiden, van vloeiend en lyrisch tot scherp en percussief. Je leert hoe je jezelf kunt uitdrukken door middel van beweging en emotie, terwijl je ook je kracht, flexibiliteit en creativiteit verbetert.


Ballet

Ballet is een klassieke dansstijl die gratie, kracht en controle benadrukt. Onze balletlessen zijn ontworpen voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Je leert de basis van ballettechniek, inclusief posities, bewegingen en combinaties. Onze instructeurs helpen je om je houding, flexibiliteit en coördinatie te verbeteren, terwijl ze je ook uitdagen om je artisticiteit en expressie te ontwikkelen.


Breakdance

Breakdance is een vorm van acrobatische dans die sinds de jaren 1970 populair is geworden in de hiphop cultuur. Het bevat een aantal elementen, zoals lopen, springen en draaien, die worden gecombineerd met krachtige expressieve bewegingen en danspassen. Populaire technieken zijn toprock, downrock, powermoves, freezes en flips. Bij Hoomrun krijg je les van de beste Breakdancers van Europa.Conclusie:

Bij Hoomrun Dance Studios geloven we dat dans meer is dan een fysieke activiteit. Het is een vorm van zelfexpressie, een manier om met anderen in contact te komen en een weg naar persoonlijke groei en voldoening. Of je nu je conditie wilt verbeteren, een nieuwe vaardigheid wilt leren of gewoon plezier wilt hebben, wij hebben de perfecte dansles voor jou. Kom met ons dansen en ontdek het plezier van beweging!


Klik voor meer informatie over onze dansstijlen hier of vraag direct een proefles aan.


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page