top of page

Hoomrun Sports

Bijgewerkt op: 17 aug. 2023

De nieuwe beweeg tak van Hoomrun voor een nog bredere motorische ontwikkeling.


Hoomrun Dance Studio's en FAST4U Helmond slaan de handen ineen!

Ook wij maken progressie en daarom presenteren we met trots onze dynamische samenwerking.


Hoomrun Dance Studio's en FAST4U Helmond bundelen hun krachten om jou te laten schitteren op het gebied van sport en dans.

Ervaar de unieke synergie waar sport en dans samenkomen. Van Freerunnen, Boksen tot een scala aan verschillende dans en beweeg lessen.

We omarmen een holistische benadering van lichaamsbeweging en zelfexpressie, waarbij jouw magische kracht en artistieke expressie centraal staan.


Samen willen we je inspireren, uitdagen en laten groeien. Met onze uitgebreide activiteiten, trainingen en workshops creëren we een rijke omgeving waarin je jouw kracht kunt ontdekken en je vaardigheden kunt vergroten.


Laat je meevoeren door onze passie en energie. Of je nu een ervaren sporter bent die nieuwe uitdagingen zoekt of een beginnende danser die zijn passie wil ontdekken, of een creatieve maker die zich wil ontwikkelen, wij zijn er om je te begeleiden op jouw unieke reis.

Beweeg met ons mee en bereik nieuwe hoogten.


Ontdek de kracht van je lichaam en geest terwijl we samen voorwaarts gaan en groeien.

Deze inspirerende samenwerking wordt mogelijk gemaakt door Stichting Urban Kulture & Sports Helmond, waar talentontwikkeling, passie en creativiteit samenkomen.


De naam waarmee we de markt op zullen gaan is Hoomrun Dance & Sports


Ons doel is om een platform te creëren voor anderen.


Bij onze organisatie streven we ernaar om een solide basis te leggen waarop andere mensen kunnen bouwen. We geloven in de kracht van samenwerking en willen anderen de mogelijkheid bieden om hun talenten en passies te delen met een bredere gemeenschap.


Ons platform is bedoeld om een ruimte te bieden waar mensen hun stem kunnen laten horen, hun ideeën kunnen delen en zichzelf kunnen laten zien. We willen een omgeving creëren waarin iedereen zich welkom voelt en waar diversiteit en inclusie hoog in het vaandel staan.


We geloven in het delen van succes en het bevorderen van groei. Door anderen te helpen hun doelen te bereiken, creëren we een gemeenschap van onderlinge ondersteuning en empowerment. We willen anderen inspireren om hun eigen dromen na te jagen en te streven naar hun persoonlijk en professioneel succes.


Samen willen we een platform neerzetten waar mensen elkaar kunnen vinden, van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen stimuleren. We geloven dat iedereen iets waardevols te bieden heeft en dat door samen te werken, we allemaal kunnen groeien en bloeien.


Dus sluit je bij ons aan en laten we samen werken aan het creëren van een platform waar anderen zich kunnen ontwikkelen, verbinden en excelleren. Samen kunnen we een inspirerende en ondersteunende gemeenschap opbouwen en de wereld om ons heen positief beïnvloeden.


Momenteel zijn we nog bezig met de integratie van beide partijen. Fast4u oftewel Hoomrun Sports zal vanaf het nieuwe seizoen starten met haar activiteiten in Studio 2 en voor Freerun in studio 1. Voor de activiteiten en rooster voor Hoomrun Sports willen we vragen nog even naar de oude website te gaan van Fast4u : https://fast4u-helmond.nl/


Tot snel!
199 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page