top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Helmond

Movie fighting met Ron Smoorenburg

Ben je klaar om te schitteren in de filmwereld of op het podium? Binnenkort kun je deelnemen aan een unieke Moviefighting workshop onder leiding van actieacteur Ron Smoorenburg.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Movie fighting met Ron Smoorenburg
Movie fighting met Ron Smoorenburg

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Helmond, De Hoefkens 1a, 5707 Helmond, Nederland

Over het evenement

Ben je klaar om te schitteren in de filmwereld of op het podium? Binnenkort kun je deelnemen aan een unieke Moviefighting workshop onder leiding van actieacteur Ron Smoorenburg. Deze workshop gaat verder dan alleen stuntwerk; het is een uitgebreide ervaring in de kunst van filmgevechten, met een bijzondere nadruk op het Recharge systeem.

Verwacht een boeiende mix van capoeira, breakdance, pencak silat en karate, aangevuld met indrukwekkende speciale kicks, tactical movement voor aanvallen en het verbeteren van lenigheid. Maar dat is niet alles! Ron zal ook waardevolle inzichten bieden in fight choreografie en camerawerk, essentiële vaardigheden voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van actiefilms.

Tickets

 • Moviefighting Workshop met Ron

  Ben je klaar om te schitteren in de filmwereld of op het podium? Op zaterdag 13 januari 2024, van 13:00 tot 16:00 uur, kun je deelnemen aan een unieke Moviefighting workshop onder leiding van actieacteur Ron Smoorenburg.

  Van € 25,00 tot € 30,00
  Verkoop geëindigd op
  • € 30,00
  • € 25,00

  Totaal

  € 0,00

  Deel dit evenement

  bottom of page